قهوه باز

  • ۰
  • ۰
ادامه آموزش طرز تهیه قهوه با کمکس
قهوه پیشنهادی:

سبک تر کنیایی ها یا آمریکای مرکزی را بو داده است

دستور تهیه :
  • مقدار قهوه: 38 گرم
  • اندازه Grind: تنظیم متوسط
  • مقدار آب: 300 گرم
  • زمان شیب دار: 4 دقیقه
  • زمان شکوفه: 30 ثانیه

روش:

این به طور خاص دستور تهیه دم کرده من در فضای باز استبه دلیل خنک شدن خیلی زیاد Chemex در استفاده در فضای باز ، هدف من نسبت 1: 8 است و قبل از خدمت به 1:16 با آب جوش رقیق می شوم.  

  1. آب را بشویید و آب آنرا دور کنید.  
  2. آب را با استفاده از Zip عایق Jetboil جوش دهید.  
  3. آب را بلافاصله از جوش خارج کنید. 80 گرم شکوفه برای 30sec هم بزنید کاملاً خوب.
  4. قبل از ترک کردن ، آب را به مقدار 100 گرم اضافه کنید تا از خنک شدن آب زیاد جلوگیری شود.  
  5. وقتی خروجی 300 گرم است متوقف شود (ورودی نیست).  
  6. با اضافه کردن 300 گرم آب بلافاصله قبل از سرو ، آب تازه را به جوش آورید تا آب آن رقیق شود.

9. برخی از کسانی که قهوه می نوشند

قهوه پیشنهادی:

تک هسته جغرافیایی متوسط ​​یا سبک ، تمام جغرافیاها را رست  می کنند تا سهم رست  و منطقه را در طعم دهنده ها درک کنند.

دستور تهیه :
  • مقدار قهوه: 42 گرم
  • اندازه Grind: تنظیم 5-6
  • مقدار آب: 700 گرم
  • زمان شیب دار: 4 دقیقه
  • زمان شکوفه: 45 ثانیه اول از دم کرده 4 دقیقه ای با 150 گرم آب

روش:
  1. پیش از مرطوب کردن و شستشو Chemex را بیرون بیاورید.
  2. 42 گرم قهوه را اضافه کرده و 150 گرم آب را بر روی نقاط لکه های تیره بریزید و در کل 45 ثانیه هم بزنید.
  3. 300 گرم آب اضافه کنید تا 450 گرم آب در کل آن 45 ثانیه دیگر بریزد.
  4. 250 گرم آب باقیمانده را نیز در آن بریزید تا وزن کل آب 700 گرم باشد (نسبت قهوه به ساعت 1:15).
  5. قهوه در مدت زمان 4 دقیقه از زمان ریختن اولیه انجام می شود.
  6. اگر هر 4 آب در 4 دقیقه در فیلتر باقی مانده است ، باقیمانده را دور ریخته و دفعه بعدی درشت را انتخاب کنید.
     

Grind For The Chemex قهوه ساز

https://uploads-ssl.webflow.com/562ed59934e60e961a6b536f/5ba41b2d08ee2b3941f1d880_HGB_001.jpg

چرخ دستی قهوه دقیق

اکنون ، قبل از اینکه به دستور العمل ها بپردازیم ، یکی از مهمترین جنبه های دم کردن یک Chemex پر از قهوه خوشمزه ، آسیاب کردن است.

خواهید دید که هر یک از چرخ های آسیاب با تنظیم دستگاه چرخ دستی قهوه Handground Precision اندازه گیری می شود.

یکی را به اینجا بیاورید تا هر روز صبح طعم Chemex خود را عالی کنید.
 

10. کورتنی لین

قهوه پیشنهادی:

من همیشه با تله های میوه ای به سمت رست  های سبک به میانه تمایل دارمدانه ی اتیوپی همیشه مورد علاقه من استکلمبیا نیز خوب است و معمولاً بین طعم های میوه ای و بیشتر کارامل-y تعادل برقرار می کندبه نظر شخصی من ، منشأ مجرد بهترین راه برای پیشبرد استمخلوط ها می توانند خوب باشند ، اما یک منشأ واحد به شما امکان می دهد که واقعا دانه  را چشید!

دستور تهیه :
  • مقدار قهوه: 36 گرم
  • اندازه خرد کردن: تنظیم نمک جدول
  • مقدار آب: 600 گرم
  • زمان تند: 4 دقیقه
  • زمان شکوفه: 30-45 ثانیه

روش:
  1. شکوفه ها را با 70-90 گرم آب خرد می کند.
  2. اجازه دهید قهوه به مدت 30-45 ثانیه بنشینددوست دارم زمین ها را شکوفا کنماینجاست که اولین بوهای استخراج قهوه را از حبوبات دریافت می کنیداگر متوجه شوید که زمینه های شروع به رشد یا گسترش دارند (از این رو اصطلاح شکوفه) این نشانه دانه  تازه استاین نشانه خوبی است.
  3. بعد از اینکه شکوفا شود ، به آرامی آب را بر روی زمین با حرکت دایره بریزیدسعی کنید یک جریان آب ثابت داشته باشیدسعی کنید متوقف نشوید و جریان را شروع کنیدشما می خواهید جریان آب را کنترل کنید تا فیلتر خیلی پر نشودسعی کنید سطح آب را پایین تر از اینچ و نیم فیلتر پایین نگه دارید.
  4. هنگامی که به 600 گرم رسیدید ، ریختن را متوقف کرده و اجازه دهید آب تند و تخلیه شوداین باید حدود 4 دقیقه طول بکشداجازه ندهید که آب کاملاً تخلیه شودشما می خواهید کمی از آخرین آب در حال آب را دور بریزید.
  5. شما می خواهید قبل از شکستن زمین از سطح آب ، فیلتر را جدا کنید.
  6. حالا تنها چیزی که مانده این است که یک فنجان را بکشید ، با یک دوست بنشینید و لذت ببرید!

11. HectorVector

قهوه پیشنهادی:

رست  سبک پر هیدالگو اواکساکا ، مکزیک.

دستور تهیه :
  • مقدار قهوه: 40 گرم
  • اندازه Grind: تنظیم 5
  • مقدار آب: 666 گرم
  • زمان دقیق: 4:44 دقیقه
  • زمان شکوفه: 30 ثانیه

 

روش:
  1. صافی را روی آن بگذارید و با 200 گرم آب جوش بشویید ، سپس آب آن را رها کنید و قهوه زمین را روی آن بگذارید.
  2. ساعت را شروع کرده و 80 گرم آب قهوه را روی قهوه زیر زمین بریزیدآب باید در دمای 93 درجه سانتیگراد باشد (199.4 فارنهایت)
  3. بگذارید 30 ثانیه برای شکوفه بنشیند و سپس به آرامی بقیه آب های ساخته شده از حلقه های متحد المرکز را در اطراف مرکز تخت قهوه بریزید (تقریباً اندازه سکه یک چهارم دلاری.)  
  4. هنگامی که وزن پیشنهادی آب رسید ، ریختن آن را متوقف کرده و به مدت 4 ثانیه با یک قاشق پلاستیکی هم بزنید.
  5. سپس بگذارید تا به طور طبیعی دم بکشد تا ساعت 4:44 برسد ، قهوه را برداشته و صاف کرده و قهوه را هم بزنید تا ادغام شود.
  6. خدمت کرده و لذت ببرید.

12. جان سیلز // فیلی

قهوه پیشنهادی:

قهوه باید تازه باشد ، هر چند هفته یکبار هم متوسط ​​باشد حتی اگر به خوبی دم شودمن فکر می کنم این فرآیند به خود نشان می دهد که نقاط ظریف یک رست  سبک ، به ویژه هر چیزی که به جلو باشد ، نشان می دهد.

دستور تهیه :
  • مقدار قهوه: 40 گرم
  • اندازه Grind: تنظیم 4.5
  • مقدار آب: 550 گرم
  • Steep Time: X
  • زمان شکوفه: 20 ثانیه

 

روش:
  1. تجهیزات جمع آوری (Chemex ، مقیاس ، کتری گوساله ، بشقاب داغ / اجاق گاز ، چرخ دستی دستی ، دانه های قهوه تازه)
  2. آب جوش  
  3. در حالی که آب در حال جوش است ، 40 گرم پودر قهوه را اندازه گیری کرده و در محل مناسب Chemex خرد کنید (برای راهنمایی به دستورالعمل های سازنده چرخ چرخ خود مراجعه کنید)
  4. به محض اینکه آب به جوش آمد ، برای رسیدن به 200 درجه فارنهایت ، دمای ایده آل برای دم کردن آب ، باید 30 پوند خنک شوددر طی این 30 ثانیه زمان خنک ، از قبل صافی را فیلتر کرده و لیوان را گرم کنید ، آب شستشو 5 را کنار بگذارید
  5. زمین ها را داخل صافی بریزید ، لرزش دهید تا سطح شود
  6. Chemex را در مقیاس قرار دهید ، صفر خارج شوید
  7. 70 گرم پوند آب را با حرکت آهسته و دایره ای بر روی زمین ها بریزید ، با مراقبت فقط به زمین ضربه بزنید و نه خود فیلتر (با انجام این کار باعث می شود آب از زمین دور شود و قهوه خود را رقیق کند)
  8. هنگامی که به 70g رسیدید ، ریختن را متوقف کنیداجازه دهید قهوه به مدت 20 تا 30 ثانیه شکوفا شود (من از زمان تخلیه آب از فیلتر به عنوان معیار استفاده می کنم)
  9. ریختن را با حرکت دایره ای ثابت ادامه دهید تا اینکه به 550 گرم برسید (از آب کمتری برای دم کردن قوی استفاده کنید و برعکس) تمام آب تا زمانی که تمام شود فیلتر را ترک می کند)
  10. از آب گرم باقی مانده برای گرم کردن و شستشوی لیوان استفاده کنیدآب شستشو را دور بریزید
  11. صافی و زمین را کنار بگذارید ، قهوه (تقریباً 525 میلی لیتر) را با دقت در لیوان بریزید  
  12. لذت بردن!
  13. Chemex را با آب گرم صابون بشویید.
    خشک هوا

13. دیلن میچل // BRIGHTIDEA.online و Mitchellphoto.co // دافنه، AL ایالات متحده

https://uploads-ssl.webflow.com/562ed59934e60e961a6b536f/5ba41c18bb0da74c66f6f8e7_linagee%20chemx.jpg

قهوه پیشنهادی:

اتیوپیایی ها مورد علاقه من هستندقهوه Lineage قهوه Lineage را در Garden Garden، FL و قهوه Chaleur در موبایل ، AL ببینید

دستور تهیه :
  • مقدار قهوه: 25 گرم
  • اندازه Grind: تنظیم 5
  • مقدار آب: 340 گرم
  • Steep Time: X
  • زمان شکوفه: 30 ثانیه

روش:

این دستور العمل بسته به تعداد شما در تلاش برای ارائه متفاوت خواهد بودروند زیر برای 1 فنجان است.  

  1. کتری را با آب پر کنیدکتری را در بالای اجاق گاز قرار دهیددما باید تقریباً به 205 * F برسد.  
  2. مقیاس را روشن کنید ، فنجان را روی مقیاس ، مقیاس تار قرار دهید ، 25 گرم قهوه را داخل فنجان بریزید ، دانه  را درون چرخ آسیاب بریزید. (اگر از واحد Handground استفاده می کنید ، تنظیم چرخ) برای Chemex باید 5 باشد ، اما هر چرخ گوشتی متفاوت است ؛ چرخ خرد کردن باید کمی درشت تر از نمک کوثر باشد.  
  3. صافی استفاده نشده را در یک Chemex تمیز و سه طرف به سمت لکه دار و یک طرف آن در طرف دیگر وسایل شیشه ای قرار دهید.  
  4. فیلتر قبل از مرطوب با آب کافی برای جذب کلیه مناطق خشک؛ کتری را دوباره روی اجاق گاز قرار دهید و درجه حرارت را در دمای 205 * F نگه داریدآب را از Chemex بریزید (اجازه ندهید که فیلتر از بین برود).  
  5. Chemex را در مقیاس و خسته قرار دهیدبا خرد کردن دانه های قهوه ادامه دهیدبالای و کنار چرخ چرخ را به آرامی ضربه بزنید تا مطمئن شوید که همه آسیاب ها از میله های سرامیکی خارج هستندظرف شیشه ای پایین را باز کنید و قهوه را در آن نگه دارید و به آرامی داخل Chemex قرار دهیدوزن 25 گرم روی ظرف شیشه ای تمیز کنیدظرف را به عقب بر روی چرخ چرخ کنیدمقیاس تار (مکث برای پنج رده بالا.)
  6. نسبت 5:68 (25 گرم: 340 گرم) است.  
  7. تایمر را شروع کرده و 50 گرم آب را با یک حرکت دایره ای سریع بریزید و بگذارید 30 ثانیه شکوفا شودچند بار با یک دستمال بامبو به آرامی زمین را هم بزنید ، آب را روی دست و پا بریزید تا تمیز شود ، کنار بگذارید.   
  8. در 00:30 شروع به ریختن شماره 1 از 130 گرم آب در یک حرکت دایره ای آهسته کنیدشما باید این ریختن را در ساعت 1 به پایان برسانیدصبر کنید تا آب از زیر زمین تخلیه شود.  
  9. در ساعت 01:20 شروع به ریختن شماره 1 160 گرم آب در یک حرکت دایره ای آهسته کنیدشما باید این ریختن را در 1:50 به پایان برسانید.
  10. بگذارید که Chemex بنشیند و دم کردن را تمام کندزمان کل دم کردن باید بین 3 تا 4 دقیقه باشدفیلتر استفاده شده را ریخته و دور بیندازید.  
  11. قهوه را با حرکت دایره ای چرخانده تا مخلوط شوداعلام کنید که چمکس با یک مگافون آماده است.
  12. مقیاس و کتری را خاموش کنید. Chemex خالی را با چرخاندن آب کتری داغ در ظروف شیشه ای تمیز کرده و سپس آن را خالی کنیدکیسه قهوه را آب بندی کرده و اطراف آن را تمیز کنید.  
  13. یک فنجان قهوه تازه را با افراد اطراف خود میل کنید!

14. قانون Zac

قهوه پیشنهادی:

یک فرایند طبیعی برشته شده برزیل برای این دستور العمل مناسب است.

دستور تهیه :
  • مقدار قهوه: 40 گرم
  • اندازه Grind: تنظیم 5.5
  • مقدار آب: 600 گرم
  • زمان شیب دار: 4:00
  • زمان شکوفه: 45 ثانیه

روش:

به آرامی 60 گرم آب 195 * را با حرکتی چرخان بریزید ، بگذارید تا 0:45 شکوفه شود. 300 گرم دیگر را به آرامی ضعیف کنید ، سپس بگذارید مقداری تخلیه شود (در تمام راه). 240 گرم آب باقی مانده را بریزید و بگذارید کاملا تخلیه شود.
مطالب پیشنهادی برای خرید قهوه

  • ۹۸/۱۲/۱۷
  • قهوه باز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی