قهوه باز

  • ۰
  • ۰

آیا به دنبال ایجاد یکی از بهترین فنجان های قهوه ای هستید که تا به حال داشته اید؟

یک دستور العمل Chemex برای آن وجود دارد.

حال و هوای برخی قهوه یخی ژاپنی را دارید؟ یک دستور چمکس هم برای آن وجود دارد.

Chemex یکی از قدیمی ترین و متنوع ترین دستگاه های تولید قهوه استبه همین دلیل ما می خواستیم لیستی از دستور العمل های مورد علاقه تیم Handground را جمع کنیم.

هدف این است که شما بدون توجه به چه نوع قهوه و یا نوشیدنی مورد نظر خود را پیدا کنید ، یک دستور العمل کامل Chemex را پیدا کنید.

در زیر 28 دستور العمل Chemex را از سراسر جهان مشاهده خواهید کرداگر مطمئن نیستید که چرا می خواهید قهوه خود را برای یکی از این موارد آسیاب کنید

دستور العمل ها ، شما می توانید بیش از این مقاله در مورد مزایای استفاده از سنگ زنی دست را بخوانید .

اگر می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد آسیاب کردن کسب کنیدشیمی قهوه ساده نگاهی به آنچه در درون دانه  رخ می دهد ، ساده کرده است .

بسیار خوباگر هنوز اینجا هستید ، اجازه دهید در این دستور العمل های Chemex وارد شوید.

راه اندازی فیلترهای Chemex

 

فیلتر مربعی داخل Chemex را تنظیم کنید.

مربع فیلتر دو بار تاشو است ، بنابراین وقتی به پایین نگاه می کنید ، 4 قطعه کاغذ یا 3 بخش را مشاهده می کنید. 3 قطعه را به یک طرف خم کنیدپس از جدا کردن فیلتر ، مخروطی شکل می گیرد.

در این مخروط جایی است که قهوه می رود و دم کرده شروع می شود.

فیلترهای Chemex را دریافت کنید

دستور العمل های Chemex از سراسر جهان

اکنون که فیلتر شما وجود دارد و شما آماده کار هستید ، بیایید 28 دستور تهیه دمکر Chemex را طی کنیم.

قهوه پیشنهادی:
راهنمای خرید قهوه؟
دستور تهیه :
  • مقدار قهوه: 21 گرم
  • اندازه Grind: تنظیم 5
  • مقدار آب: 350 گرم
  • Steep Time: 30 ثانیه

روش:

اندازه خرد کردن اهمیت دارددور زدن آب باید کمتر باشدبرای جلوگیری از اطمینان حاصل کنید که فیلتر کاغذ به درستی انجام شده است و لطفاً فیلتر شستشو را فراموش نکنیدپاکسازی سخت کار کردن
همیشه

 

دستور تهیه :
  • مقدار قهوه: 55 گرم
  • اندازه Grind: تنظیم 4-5
  • مقدار آب: 780 گرم
  • زمان شیب دار: 5 دقیقه
  • زمان شکوفه: 30 ثانیه

روش:
  1. بسته به دانه  در محدوده 4-5 رنده کنید.
  2. آب را تا 205 درجه سانتیگراد گرم کنید و صافی و Chemex را بشویید.
  3. شکوفه ها را تا 80 گرم شروع کرده و برای اشباع هم بزنید.
  4. یک لکه کامل بریزید و بگذارید تا تقریباً 2-3 دقیقه طول بکشد.
  5. دوباره بریزید تا وزن نهایی در 750 گرم.
  6. چرخشی و به یک فلاسک برای به اشتراک گذاری پور
قهوه پیشنهادی:

من این دستور العمل را با یک رست  سبک شستشو داده شده با اتیوپی دوست داشتنی دوست دارماین من را در دومین دوره بین المللی جام Chemex در جشنواره قهوه برلین 2018 امسال به مقام سوم رساند ؛)

دستور تهیه :
  • مقدار قهوه: 21.5 گرم
  • اندازه Grind: تنظیم 5-5.5
  • مقدار آب: 300 گرم
  • زمان شیب دار: 4 دقیقه
  • زمان شکوفه: 40 ثانیه

روش:
  1. شکوفا با 40 گرم آب به مدت 40 ثانیه.
  2. سپس در کل 150 گرم بریزید.
  3. تا 1:20 صبر کنید ، سپس در مجموع 300 گرم بریزید.
  4. اگر آب خیلی کمی آبکشی می شود ، فیلتر را در گوشه داخلی بکشید تا آب از آن عبور کند.
  5. اگر آن را خیلی کندتر یا سریعتر بشویید ، قهوه به یک دستگاه آسیاب دیگر نیاز دارد.
     

4. پاتریک __p__x__

قهوه پیشنهادی:

اتیوپی سبک.

دستور تهیه :
  • مقدار قهوه: 42 گرم
  • اندازه Grind: تنظیم 3
  • مقدار آب: 750 گرم
  • زمان شیب دار: 4:10 دقیقه
  • زمان شکوفه: 40 ثانیه

روش:

فیلتر پاک، قهوه افت،
لرزش

5. N.Evans ، انگلستان

قهوه پیشنهادی:

رست  متوسط ​​/ سبک

دستور تهیه :
  • مقدار قهوه: 20 گرم
  • اندازه Grind: تنظیم 4
  • مقدار آب: 333 گرم
  • زمان تند: 2-3 دقیقه
  • زمان شکوفه: 35 ثانیه

روش:
  1. کاغذ مرطوب را برای پاک کردن طعم کاغذ از دم کرده نهایی.
  2. قهوه را اضافه کنید.
  3. حدود 50-70 گرم آب را در دمای 92-96 اضافه کنید و بگذارید 30-35 ثانیه گل کند.
  4. 200 گرم آب اضافه کنید ، به آرامی در یک الگوی حلقوی دایره ای یا زیگزاگ.
  5. آب باقیمانده را اضافه کنید.
  6. لذت بردن

6. جفری واترمن // فیلادلفیا ، پنسیلوانیا

قهوه پیشنهادی:

به نظر من این دستور غذا رست  های سبک را به بهترین وجهی ترجیح می دهد ، از سبک به متوسط. Chemex کمی تجارت کلی است و با تنها چند تنظیم می تواند اکثر قهوه ها را درست کند.

دستور تهیه :
  • مقدار قهوه: 46 گرم
  • اندازه Grind: تنظیم 2.5
  • مقدار آب: 680 گرم
  • زمان شیب دار: 4:30 - 5:00 دقیقه
  • زمان شکوفه: 30-40 ثانیه

روش:

یکی از مزایای مهم Chemex این است که منطقه ای بزرگ برای شکاف قهوه دارد ، بنابراین پر کردن با مقدار زیادی از آب در اوایل گل پس از گل ، به ماندگاری کامل زمین کمک می کنداین یک دستور العمل دو نفره است و آب زیادی مصرف می کند ، بنابراین اتاق جادوگری با سرعت ریختن وجود دارد.
 

 

قهوه پیشنهادی:

ما عاشق یک رست  متوسط ​​یا متوسط ​​/ رست  سبک هستیماتیوپیک مورد علاقه است ، اما اگر فردی خامه ای و شکر هستید ، یک هندوراس خوب را امتحان کنید!

دستور العمل :
  • مقدار قهوه: 45 گرم
  • اندازه Grind: تنظیم 4
  • مقدار آب: 850 گرم
  • زمان شیب دار: 5:00 دقیقه
  • زمان شکوفه: 30 ثانیه

روش:
  1. اطمینان حاصل کنید که فیلتر کاغذ را با آب داغ کاملاً خیس کرده ایداز آب زیادی استفاده کنید؛)
  2. پس از خیس شدن فیلتر ، تمام آب داغ موجود در Chemex را بریزیدآسیاب های خود را بریزید و به Chemex لرزش دهید تا سطح آن خارج شودما دوست داریم از 199 تا 204 درجه از آب استفاده کنیم.
  3. اکنون شما برای شکوفایی خود آماده هستیدایده در اینجا این است که از آب کمترین استفاده برای مرطوب کردن تمام زمین ها استفاده کنیدشما در حال تیراندازی برای کمتر از 10٪ از وزن کل خود هستیددر این حالت 85g.
  4. بگذارید شکوفه شما به مدت 30 ثانیه بنشیند.
  5. به شما 765 گرم نهایی آب تقسیم شده در سه پیمانه برابر 255 گرم اضافه می شوداصولاً ، پس از اتمام 30 شکوفه شما ، مقیاس خود را خسته کرده و 255 گرم آب اضافه کنید و بگذارید آبکش شود.
  6. پس از تقریباً خشک شدن کامل ، 255 گرم دیگر را اضافه کنید و اضافه کنیدصبر کنید تا تخلیه شود و آخرین 255 گرم اضافه کنید.
  7. لذت ببرید!

  • ۹۸/۱۲/۱۷
  • قهوه باز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی