ماده سازی آسان ، لذت بخش با چشیدن.
یک مخزن استوانه ای با یک لوله کش و صفحه فیلتر داخلی که آب گرم را از طریق قهوه زیر زمین فشار می دهد: این زیبایی ساده فرنچ پرس است ، روش انتخاب برای بسیاری از نقاط جهان ، ایجاد یک طعم خاکی و غنی در فنجان.
راز همه در حال خرد شدن است: متوسط ، با یکنواختی و یکنواختی را در کل انتخاب کنید. چرخ های بسیار درشت ممکن است فیلتر را مسدود کنند ، در حالی که چرخ های بسیار ریز از فیلتر عبور می کنند و نتایج را گل می کنند.
فرنچ پرس مانند بهترین:
- فرنچ پرس را روی سطح خشک و صاف قرار دهید. دسته را محکم نگه دارید ، سپس پیستون را بیرون بکشید
- یک قاشق غذاخوری پشته (7-8 گرم) قهوه به 200 میلی لیتر آب (6.7 اونس) به ظرف اضافه کنید
- آب گرم - نه کاملاً جوش - درون قابلمه بریزید و به آرامی هم بزنید
- اهرم را با دقت در ظرف قرار دهید ، درست بالای قهوه آب و قهوه متوقف شوید (هنوز غوطه ور نشوید) و بگذارید 3-4 دقیقه بماند.
- پیستون را به آرامی فشار دهید و فشار پایدار داشته باشید
- بعد از هر بار استفاده ، قابلمه را با آب و مواد شوینده ملایم بشویید و کاملاً خشک کنید
آن را هر چه که می خواهید صدا بزنید
ظرف غوطه وری ، که در اواسط دهه 1800 در فرانسه اختراع شد ، نامهای مختلفی را در سراسر جهان به خود اختصاص داده است: فرانسوی مطبوعات ، ملیور ، پیستون دستگاه قهوه ، قهوه پلنگ ، فرنچ پرس. مورد علاقه شما چیست؟
فرنچ پرس مانند یک حرفه ای
ابزارهای مناسب برای تهیه یک قهوه مناسب فرنچ پرس را پیدا کنید. مطبوعات مانند یک حرفه ای با این انتخاب از سازندگان قهوه فرانسه مطبوعات و قهوه قطره ای زمین Illy ، قطره زمین ، با دقت کامل به مطبوعات مانند بهترین.
مطالب پیشنهادی
- بهترین قهوه چیست؟
- برای خرید قهوه، اینجا کلیک کنید
- ۹۸/۱۲/۱۷
- قهوه باز