آیا می خواهید یاد بگیرید چگونه قهوه ترک درست کنید ؟ این یک نوشیدنی منحصر به فرد از روش پخت و پز آن گرفته تا پذیرایی و نوشیدنی است. هنگام تهیه این دستور تهیه آسان قهوه ترک ، عاشق آن بوی در خانه خود خواهید بود . من باید به شما هشدار دهم: اعتیاد آور است!
قهوه ترک چیست؟
اولین چیزی که باید روشن کنیم این است که ترک ه دانه های قهوه خود را ندارد. دانه های قهوه عربی ریز خرد شده و برای تهیه قهوه از آن استفاده می شود. این بیشتر از پخت و پز است تا دم کردن . در حالی که اصطلاح قهوه ترک به روش تهیه قهوه اشاره دارد ، باید به شما بگویم که مانند دانه های قهوه معمولی شما نیست. آنقدر ریز است که فکر می کنید وقتی برای اولین بار آن را می بینید پودر کاکائو است. قهوه زیر زمینی در یک قابلمه مخصوص قهوه بنام cezve یا جذوه با آب و شکر (اختیاری) ترک ب می شود و بیش از کمترین گرما یا به طور سنتی روی ماسه های گرم داغ می شود.
شما در آخر با یک قهوه ضخیم و خوشبو که عطر و بوی قوی دارد. در فنجان های قهوه کوچک ترک سنتی با فوم های زیادی در بالا سرو می شود. بسیار مهم است که بتوانید به اندازه کافی کف داشته باشید ، این نشان می دهد که شما چقدر هنر قهوه سازی را می شناسید.
در مورد سرو کردن ، قهوه ترک روش سنتی خود را دارد. همیشه همراه با یک لیوان آب و چیزی شیرین مانند دلمه های ترک یا شکلات در کنار آن سرو می شود.
مرتبط: دستور تهیه شیرینی خانگی
از آسیاب کردن تا پخت و پز و سرو این قهوه ، مانند یک مراسم خاص است. این نوشیدنی ویژه روشی برای معاشرت برای مردم ترک ه است. بیشتر از خوردن یک غذای خوب لذت می برد. برخلاف چای ترک ، قهوه ترک راهی برای فریب خود و یا میهمانان محسوب می شود.
مواد لازم قهوه ترک ه
این یک دستور قهوه فوق العاده آسان با دو یا سه ماده است. تو نیاز داری:
- اب
- قهوه زمین
- شکر ، اختیاری
طرز تهیه قهوه ترک در جذوه
تهیه این قهوه در یک قهوه قهوه ترک در خانه هنگام انجام این مراحل آسان بسیار آسان است.
ابتدا قهوه و آب را با هم مخلوط کنید. با استفاده از یک قاشق چایخوری ، قهوه ریز خرد شده خود را با آب سرد در یک قابلمه قهوه ترک مخلوط کنید ، به آرامی تا زمانی که خوب ترک ب شود. نسبت قوام مطلوب 1 فنجان قهوه آب سرد و 2 قاشق چایخوری قهوه زمین است . اگر می خواهید قهوه شما شیرین باشد ، قهوه را به همراه قهوه و آب اضافه کنید. پس از پختن قهوه ، هرگز آن را اضافه نکنید
همیشه باید از میهمانان خود بپرسید که چای قهوه آنها را دوست دارد. گزینه های ممکن به شرح زیر است:
- بدون شیر (بدون قند اضافه شد)
- با شکر کمی (اضافه کردن sugar شکر مکعب)
- کمی شیرین تر (اضافه کردن 1 عدد شکر مکعب)
- فوق العاده شیرین (اضافه کردن 2 حبه شکر)
اندازه گیری در اینجا برای یک فنجان قهوه است. اگر بیشتر از یک نفر قهوه درست می کنید و همه دوست دارند قندهای مختلفی داشته باشند ، قهوه خود را جداگانه درست کنید.
دوم ، قابلمه قهوه را روی حرارت کم قرار دهید و بگذارید برای مدتی پخته شود ، دو یا سه بار به آرامی هم بزنید. هنگامی که درست جوش آمد و کف ها بلند شدند ، آن را از روی حرارت بردارید. با استفاده از یک قاشق چایخوری ، کفها را در هر فنجان قهوه ترک به اشتراک بگذارید. دوباره به گرما برگردانید و هنگام جوش آوردن آن را بردارید. قهوه را داخل فنجان ها بریزید.
چگونه می توان قهوه ترک را بدون جذوه تهیه کرد
جذوه قهوه ترک به نام جذوه یا cezve جذوه ایده آل برای تهیه این قهوه ویژه است. این سنت به طور سنتی از مس ساخته شده است ، اما جذوه های استنلس استیل ، سرامیک یا حتی شیشه نیز امروزه نیز رایج است. نگران نباشید اگر سزو یا جذوه سنتی ندارید. یک قابلمه کوچک نیز خوب کار می کند.
مطالب مفید
- ۹۸/۱۲/۱۷